Reviews

Kindertandarts Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Onze zoon had een behoorlijk trauma opgelopen bij een tandarts die dwars door alle paniek en angst heen gewoon een melkkies bij hem uittrok. Hij wilde voor geen goud meer bij een tandarts naar binnen. We hebben hem de spelletjes op de website van Kindertandarts Amsterdam laten doen en gek genoeg werd hij daar al nieuwsgierig van. Toen was het niet meer zo’n grote stap om de praktijk in te gaan. Na drie keer meekijken, spelen en praten wilde hij in de stoel zijn mondje wel open doen voor de tandarts. Nu is hij nog steeds onrustig als we gaan, maar eenmaal binnen bij Kindertandarts Amsterdam is hij helemaal op zijn gemak!”
Marc-Pieter en Jos, ouders van Janus, 6 jaar
 
“Ik wil even dit zeggen: na anderhalf jaar ben ik eindelijk van mijn beugel af en ik zie er supergoed uit! Elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik zo trots als wat! Het was best zwaar soms, maar bij Kindertandarts Amsterdam werd ik altijd goed opgevangen en ik kende iedereen zo goed dat het wel leek alsof ik thuis was!”
Lotte, 16 jaar
 
“De tandartsassistente praat gewoon Turks met mijn moeder, dat is handig want dan hoef ik niet steeds uit te leggen wat ze zegt!”
Meral Şahin, 12 jaar
 
“Ik ben zelf wegens slechte ervaringen heel bang voor de tandarts. Met lood in de schoenen ben ik naar Kindertandarts Amsterdam gegaan. Het is ongelofelijk hoeveel verschil het maakt hoe je kind benaderd wordt. Bij Kindertandarts Amsterdam hebben ze vaker met dit bijltje gehakt en wisten ze mijn bange dochter binnen een mum van tijd op haar gemak te stellen. En mij dus ook! Ze vraagt nu zelfs regelmatig wanneer ze weer naar de tandarts mag.”
Marjolein, moeder van Esmee, 7 jaar
 
“Ik kan echt iedereen aanbevelen om naar Kindertandarts Amsterdam te gaan. Het is een gouden team, met allemaal aardige en betrouwbare mensen die hart voor je kind hebben. Ik wou dat er zo’n tandarts had bestaan toen ik zo oud was als mijn kinderen nu!”
Herman, vader van Jeroen, 12 jaar, en Norah, 10 jaar
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!